“I har givet mig redskaber, der hjælper mig

til at finde ind til kernen i mine fortællinger

og fokusere på det rigtige, imens jeg fortæller …

Fortællingerne har simpelthen fået mere liv og farve.” 

 

- Doris Pihl Linkenkær

Hos BestTellers har vi arbejdet med historiefortælling siden 2000. Historiefortælling er et håndværk med redskaber, du kan bruge både professionelt og privat. Til at inspirere eller formidle viden, at fortælle en hel fantastisk historie for familie og venner eller hvis du gerne vil være fortæller. Vi har haft alle slags kursister fra lærere over præster, studerende, kunstnere, læger til funktionærer. Det kræver ingen kundskaber eller forudsætninger – kun at du vil lære at fortælle.

Vi tilbyder både et grundkursus, samt supplerende temakurser. Endeligt har du mulighed for at tage et masterforløb. Derudover kan du udbygge din erfaring som historiefortæller ved at tilknytte dig en fortællecirkel.  

Så hvorfor tage et kursus i historiefortælling hos BestTellers?

Du lærer at bruge historiefortælling på en effektiv måde og bliver en mere inspirerende, mundtlig og nærværende taler. 

BestTellers’ kurser viser dig veje til at arbejde effektivt og friere med mundtlig kommunikation uden afhængighed af powerpoints og fastlagte manuskripter. Det er ikke en mirakelkur, men konkrete redskaber og professionel personlig feedback, så du har den bedste mulighed for at blive en bedre mundtlig kommunikator, der er mere fængende at lytte til.
Med historiefortællingens redskaber bliver din kommunikation mere levende, dine budskaber lettere at huske, og du får styrket din troværdighed. 
Der er mange fordele ved at bruge historiefortælling i din mundtlige kommunikation:

Folk får lyst til at lytte til dig!

Historier kommer i mange former, men de gode fortællere aktiverer altid lytteren til at skabe indre billeder. Det er med til at gøre gode historier fængende.

Historier er lettere at huske end fakta!

Dine pointer og budskaber bliver lettere at huske, når de er knyttet til historier i stedet for kun fakta. Det skyldes, at flere steder i hjernen aktiveres.

Du bliver mere fri og levende som taler

Historier benytter sig af letforståeligt sprog, skaber afveksling og gør din mundtlige kommunikation til mere tale- end skriftsprog.

MØD VORES UNDERVISERE

DET SIGER EN TIDLIGERE KURSIST OM BESTTELLERS KURSER

Det hele foregår i hyggelige lokaler på indre Vesterbro lige ved Dybbølsbro station, på adressen: 

BestTellers, Krusågade 27, kld., 1720 Kbh V

Krusågade 25, 1719 København

Tlf: (+45) 26 28 21 26

Mail: info@besttellers.dk