MASTERFORLØB

masterforløb i historiefortælling

BestTellers’ Master henvender sig til dig, som har gennemført BestTellers’ 4 moduler i grundkurset og som ønsker at fortsætte og blive fortæller. Masterforløbet har til formål at udvikle din personlige fortællestil, skabe dit basisrepertoire og hjælpe dig med at komme rigtigt i gang.

Individuel undervisning

Forløbet indledes med en gratis indledende samtale, der afklarer dine ønsker og mål med masterforløbet. Herefter følger 16 individuelle coachinglektioner, og som en del af forløbet skal du desuden medvirke 4 gange i forestillinger på BestTellers Scene, samt afslutte med en soloforestilling.

Grundpakke - 16 coachinglektioner á 60 minutter

Lektionernes indhold:

  • 4 lektioner med primært fokus på at give feedback på indhold, du præsenterer. 
  • 4 lektioner med primært fokus på at give feedback på din fortælleform, herunder kropssprog og personlig stil. Bl.a. efter optræden i forestillinger.
  • 1 lektion med coaching i rollen som vært for en fortælleforestilling.
  • 1 lektion med coaching i repertoire
  • 2 lektioner med forberedelse og rådgivning i forbindelse med din debutforestilling.
  • 4 lektioner, som tilpasses dit individuelle behov som masterkursist.

 

I fællesskab sammensætter vi dit forløb, så det kommer til at passe til dine ønsker og forventninger. Det er desværre ikke alle, vi kan tilbyde et masterforløb, men hør os ad.

Varighed og pris

En master varer et år. Du afslutter med en debutforestilling, hvor du alene fortæller og underholder et publikum i 90 minutter inkl. pause. Som masterkursist får du én mentor, som du refererer til og laver aftaler med. Alle vores mentorer har mange års erfaring som fortællere og undervisere, så du er i gode hænder. Kursusstart aftales med din mentor.

 

En master koster 22.500 kr. Derudover er der er mulighed for tilkøb af ekstra lektioner.

Krusågade 25, 1719 København

TLF (+45) 26 28 21 26

Mail: info@besttellers.dk