INTROAFTEN

Kom og deltag i BestTellers introduktionsaften
15. august kl. 18-19 / 28. november kl 18-19

Kom til introduktionsaften hvor vi kaster lys over vores spændende historiefortællingskursus, hvor vi vil udforske kunsten at formidle og fortrylle med dine egne ord. Uanset om du er en erfaren fortæller eller en nybegynder, vil vores kursus udstyre dig med de essentielle redskaber til at mestre kunsten at fortælle engagerende historier.

Under introduktionsaftenen vil du blive præsenteret for vores fire moduler:

 

 1. Modul – Sproget og den gode historie
  Dyk ned i fortællerens mest geniale værktøj – den sproglige motorvej. Lær at tale, så alle kan lytte med, og få grundlæggende viden om den mundtlige fortællings byggesten og billedsprog. Vi udforsker både fiktion, livsfortællinger og genfortællinger, og vi sætter gang i de første fortællinger, hvor vi både lyver for hinanden, indtil sandheden står frem.

 2. Modul – Improvisationen, det spontane i historien
  Træd ind på scenen med ordet, historien, din hukommelse, stemme og krop. Vi lærer at improvisere, tænke hurtigt og være fri på scenen. Opdag de teknikker, der gør dig til mesteren af kaos og uforfærdet fortælling. Når du mestrer improvisation, er du altid beredt til at skabe noget, der virker.

 3. Modul – Dramaturgi
  Hvad er en historie? Det spørger vi om i dette modul, og vi afdækker sammen, lag for lag, hvad der skaber en god historie. Vi tilføjer den nyvundne viden til både nye og gamle fortællinger og lærer, hvordan man skaber sammenhæng og spænding.

 4. Modul – Showtime
  Det afsluttende modul retter sig mod scenen. Vi finpudser hver enkelt historie med de teknikker, du har lært. Alt kulminerer i en samlet forestilling, hvor alle kursister får mulighed for at optræde foran et inviteret publikum. Vi evaluerer, siger farvel og træder ud i verden som fortællere – og eventyret begynder for alvor.

 

Tilmeld dig gratis til introduktionensaftenen og bliv en del af denne unikke fortælleoplevelse!

Krusågade 25, 1719 København

TLF (+45) 26 28 21 26

Mail: info@besttellers.dk