GRUNDKURSUS

GRUNDKURSUS I HISTORIEFORTÆLLING

Modul I - Sproget og den gode historie

Få fortællerens mest geniale værktøj – den sproglige motorvej. Du lærer at tale, så alle kan lytte med. Derudover får du grundlæggende viden om den mundtlige fortællings byggesten og billedsprog. Vi bygger de første fortællinger med sproget som indgangsvinkel og fortæller for hinanden.  Vi arbejder med både fiktion, livsfortælling og genfortælling. Og så lyver vi for hinanden, til sandheden står frem.

Modul II – Improvisationen, det spontane i historien

Du skal på scenen. Du har ordet, historien, din hukommelse, stemme og krop. Held og lykke. Men hvad når det går anderledes end du havde planlagt?  

Du lærer at improvisere, tænke hurtigt og være fri på scenen. Du lærer gode teknikker til at blive mesteren af kaos og uforfærdet fortælling, du ikke anede du havde i dig. hvis du mestrer at improvisere, er du altid beredt til at skabe noget der virker. 

 

Modul III - Dramaturgi

Hvad er en historie? Det er noget af det første vi spørger om på dette modul. Og det ved alle faktisk godt. i hvert fald lige til de selv skal forklare det. I løbet af modulet afdækker vi sammen, lag for lag, hvad en god historie er og hvordan vi skaber den. Vi tilsætter den nyvundne viden til nye og gamle fortællinger.

Modul IV – Showtime!

Det afsluttende modul har retning direkte mod scenen. Vi finpudser hver enkelt historie med de teknikker du har lært. Det hele bliver til en samlet forestilling som I –  kursisterne – holder hvor alle (der vil) kommer på scenen foran et inviteret publikum. Vi evaluerer, siger farvel og går ud i verden som fortællere – og eventyret begynder for alvor …

Det praktiske

Et modul alene koster 3.500 kr., mens alle moduler samlet koster kun 10.500 kr. 
Der er kursusstart hvert år i januar og august.

Du kan købe modul 1 alene eller spare penge ved at købe alle fire moduler på én gang. 

Her foregår det

fredage kl. 18:00 – 22:00 

lørdage kl. 10:00 – 15:00

 

Prisen  inkluderer kaffe, te, frugt,

chokolade og frokost om lørdagen.

BestTellers, Krusågade 27, kld., 1720 Kbh. V

Krusågade 25, 1719 København

TLF (+45) 26 28 21 26

Mail: info@besttellers.dk