På Modul 4 arbejder vi aktivt med kroppens udtryksformer, stemmens muligheder og den attitude, du bringer med på scenen. Hvordan kan du bruge dit kropssprog til at gøre din optræden mere dynamisk og interessant? Hvordan kan pauser eller hvisken ændre en fortælling, og hvilken forskel gør det, hvis du går på scenen med følelsen af, at du er tryg og tilpas?

Vi udforsker forskellige muligheder og undersøger, hvordan krop, stemme og attitude påvirker fortællingen og publikums oplevelse. En god fortælling foregår på flere parametre, hvor det hele spiller sammen i sidste ende.

Lørdag skaber vi sammen et show, hvor alle får mulighed for at komme på scenen og fortælle en historie. Her kan du bruge de redskaber, du har lært på modulerne og oplever, hvor sjovt det er at fortælle. Bagefter gennemgår vi historierne, evaluerer på dine styrker og svagheder og taler også om, hvordan I kommer videre med at bruge historiefortælling.

Hvis du har lyst, kan du invitere venner og familie til fortællinger og kaffe kl. 13 om lørdagen.

Vi lover, det bliver sjovt.

Det er enten Kasper Sørensen eller Hans Laurens, der underviser på modul 4.

Et modul er fra fredag kl. 18:00 – 22:00 og lørdag kl. 10:00 – 15:00. I prisen er inkluderet kaffe, te, frugt, chokolade og frokost om lørdagen.

Gå tilbage til moduloversigten her