Sproget er en bærende del af en mundtlig fortælling. Derfor bliver du på Modul 1 introduceret til fortællingens sproglige byggesten – de elementer, der binder den gode fortælling sammen. Her er især fokus på det sanselige og klare billedsprog. Med billedsprog kan vi flytte lytteren ind i historien, aktivere fantasi og følelser og gøre en historie lettere at huske.

Det handler om forskellen på at sige “det var en hård tur hjem fra Netto” eller skabe billedet af en vinterklædt kvinde, hvor hanken på den gul-sorte pose knækker og to liter jordbæryoghurt og en pose mandariner falder ud over cykelstien. Kan du mærke, hvilken forskel det gør?

Sus med ud af den sproglige motorvej og få masser af ekstra sproglige hestekræfter. Vi starter med små billeder og sammen udbygger vi, blander billeder og skaber levende historier.

Du får også redskaber til at øge din troværdighed. Vi fortæller sande og falske historier og undersøger derigennem, hvilke egenskaber der skaber troværdighed og hvordan de kan bruges til at gøre dig til en fortæller, folk gerne vil lytte til.

Det er enten Katja Lange, Kasper Sørensen eller Hans Laurens, som er underviser på modul 1.

Et modul er fra fredag kl. 18:00 – 22:00 og lørdag kl. 10:00 – 15:00. I prisen er inkluderet kaffe, te, frugt, chokolade og frokost om lørdagen.

Gå tilbage til oversigten over moduler.