Om forestillingerne

STORIES IN THE DARK

Til Stories in the Dark vil du opleve betydningen af bælgragende mørke. Du kan ingenting se – hverken rummet, du sidder i eller din sidemand. Og hvem er det egentlig, der fortæller? Hvor står han henne? Og hvor sidder du? I mørket er der ikke andet at gøre end at slå ørerne ud og lytte til de historier, der omgiver dig. I mørket i kælderen kan du opleve historier om alt fra gys og gru til kærlighed og erotik. Kun fortællerne kender aftenens tema. Så kom indenfor i mørket og oplev, hvordan det er at høre historier, når du ikke kan kigge med.  Tør du gribe det, der kommer? Stories in the Dark produceres af Fortællekunsten.

STORY FIGHT NIGHT

Når BestTellers inviterer til Story Fight Night kommer aftenens fire fortællere på benhårdt arbejde. Gennem udfordrende improvisationer skal de nemlig udkonkurrere deres modstandere, så publikum lader dem løbe med sejren. Aftenens fortællere bliver inddelt i to hold – et rødt og et blåt. Hvert hold skal igennem syv discipliner, der stiller store krav til opfindsomhed, samarbejde og talegaver. Mens fortællerne kæmper på scenen, udstyres hver publikum med en rød og en blå plastikbold. Når begge hold har afsluttet en disciplin, kaster publikum den farve bold op på scenen, som svarer til det hold, de synes klarede runden bedst. Det hold, der vinder flest discipliner, vinder Story Fight Night! Skal du være med, når Danmarks bedste fortællere kommer på glatis?

Mytoman

Læn dig godt tilbage i stolen, slå ørerne ud og stol på ingen, for til Løgnhals gæster nogle af Danmarks bedste løgnere BestTellers. Med smil, charme og fantastiske fortællinger vil de gøre hvad de kan for at indhylle dig i et indviklet spind af løgne, så du tror på, at det, de siger, er sandt! Men selvom vores bondefangere har tunger af sølv, er det ikke dem, der har det sidste ord. Det er nemlig publikum, der har kontrollen. Når alle på scenen  har fortalt deres bedste løgnehistorie er det op til publikum at beslutte, hvem, der havde den bedste historie, og hvem, der var mest overbevisende. Kan du spotte en dygtig løgner? Løgnhals er en Ord forestilling og produceres af Live Fortælling.

BestTellers

Krusågade 25-27 kld.
1719 København V
23 45 55 18
info@besttellers.dk

Køb billetter på
billetto_logo