Om forestillingerne

Om forestillingerne

STORIES IN THE DARK

Du vil helt bogstaveligt opleve betydningen af udtrykket bælgragende mørke. Du kan ingenting se, og i mørket er der ikke andet at gøre end at lytte til stemmer og de historier, der omgiver dig. Efterhånden vænner du dig til det. Slapper af og mærker roen, mørket, poesien, humoren, spændingen der til tider kan bliver en smule uhyggelig – men sjældent skræmmende. Fra 16 år!

STORY FIGHT NIGHT

En forestilling der sætter aftenens fire fortællere på benhårdt arbejde. Udfordrende improvisationer, vilde sproglige udfordringer sætter  alle deltagere under maksimalt pres  og stressniveauet stiger. Det er to hold – et blåt og et rødt – med to fortællere i hver,  der dyster. Holdene skal igennem syv discipliner, der stiller store krav til opfindsomhed, samarbejde og talegaver. Men til syvende og sidst er det  publikum, der afgør hvem der vinder. En aften i højt tempo og masser af sproglige krumspring. Fra 16 år!

Mytoman

Hvis ikke det er sandt, er det godt fortalt. Med smil, charme og fantastiske fortællinger vil fortællerne med alle midler forsøge at fortælle deres historie så godt, at du foretrække at tro på dem.  Selvom fortællerne forsøger at bondefange dine ører med smukke ord er det ikke dem, der har det sidste ord. Det er op dig – publikum – at beslutte. hvem der blot er en dagligdags mytoman, Hvem der er mytoman med sølvtunge og hvem der har har æren af at være mytoman med guld tunge. Fra 16 år!

confessions in the dark

Mon ikke vi alle oplever at gøre noget der er så pinligt, at det ikke tåler dages lys? Noget der skal bare skal glemmes.  Desværre har den slags erindringer det med at presse sig på for at blive fortalt, Confessions in the Dark er stedet, hvor dine mest pinlige historier kan blive fortalt og hørt. Du skriver din historie og afleverer den anonymt til os. Vi bearbejder den til en historie som igen kan genkende som din  – og bliver fortalt uden at nogen ved, at det er din. Ï mørket kan ingen se dig og du kan roligt rødme. Fra 16 år!

Historieduellen

To fortællere udfordrer hinanden på historier. De sidder på scene på hver side af et lille bord. På  bordet står en flaske champagne. Det er præmien til vinderen. Der er tre runder. Hver runde har en overskrift fx: rejser, på toppen af verden, pinligt  o.s.v. Publikum afgør om historierne er gode og om de rammer overskriften dækkende. De to første runder vælger de overskrift på skift. Det gode fortællinger og er samtidig en slags opvarmning til sidste omgang ,som er afgørelsen. Publikum vælger overskrift i sidste runde og den der vinder er vinder af duellen. Fra 16 år!

Hvad skete der egentlig?

En dramatisk hændelse taget ud af virkeligheden. Måske er den umiddelbart meget ligetil, men det er bare ikke alle der oplevede det helt på samme måde. Jo flere der fortæller om hændelsen  jo vanskeligere bliver det at afgøre hvad der egentlig skete.  Det leger vi med og lader fire fortællere fortælle fire versioner af samme historie. Bagefter er  det er op til publikum at afgøre hvem de stoler mest på. Hvad tror de egentlig skete? Fra 16 år!

Historielabyrinten

To fortællere. To begyndelser og to slutninger. Hvordan passer de sammen?  Det giver ingen mening. Publikum er delt i to hold og forsøge at genskabe hele historien så begyndelse og slutning passer sammen. Undervejs vil der blive fortalt modsatrettede versioner, givet fragmenter og ord.  Hvilket hold finder først  vejen gennem labyrinten og får slutning og begyndelse til at passe sammen. Fra 16 år!

skibet er ladet med

Der er kæmpe store containerskibe med meget små besætninger, og så er der temmelig små fiskerbåde stuvende fulde af tilfældigt sammenbragte mennesker på flugt fra krig, fattigdom eller tvang. Nogle af dem mødes på havet, hvor bølger af håb og desperation brydes. Fra 16 år!