Om forestillingerne

Om forestillingerne

STORIES IN THE DARK

Du vil helt bogstaveligt opleve betydningen af udtrykket bælgravende mørke. Du kan ingenting se, og i mørket er der ikke andet at gøre end at lytte til de stemmer og historier, der omgiver dig. Efterhånden vænner du dig til det. Slapper af og mærker roen, mørket, poesien, humoren, spændingen, der til tider  kan blive en smule uhyggelig – men sjældent skræmmende. Fra 16 år og er på dansk med mindre andet annonceres.

STORY FIGHT NIGHT

En forestilling, der sætter aftenens fire fortællere på benhårdt arbejde. Udfordrende improvisationer og vilde sproglige udfordringer sætter alle deltagere under maksimalt pres. De er fordelt på et blåt og et rødt hold, og hvert hold skal igennem syv discipliner, der stiller store krav til opfindsomhed, samarbejde og talegaver. 

Og dommerne? Det er publikum, der afgør, hvem der vinder. Story Fight Night er en aften med højt tempo og masser af sproglige krumspring. Fra 16 år!

Mytoman

Hvis det ikke er sandt, er det godt fundet på! Med smil, charme og fantastiske fortællinger vil fortællerne med alle midler forsøge at fortælle deres historier så godt, at du forføres til at tro på dem.  Selvom fortællerne forsøger at bondefange dine ører med smukke beskrivelser, er det dog ikke dem, der har det sidste ord. Det er nemlig op til publikum at beslutte, hvem der blot er en dagligdags mytoman, hvem der er mytoman med sølvtunge og hvem der kan leve op til den storslåede titel Guldtunget Mytoman. Fra 16 år!

 

Sortklædt Borddame

Nåede du ikke årets Forbrydelser i sommernatten? Denne aften får du chancen for at høre nogle af de bedste fra de stemningsfulde aftner . Hans Laurens stiller op i vintermørket i BestTellers hyggelige teater og fortæller om hvor farligt der kan være i et villakvarter i Rødovre og om at få en fascinerende  borddame klædet helt i sort til en vild bryllupsfest

Per Helge og Kasper - sørensen

Behøver vi at sige mere? Det bliver med statsgaranti sjovt. De to kan om nogen inspirere hinanden til ordfest og gakkede hændeser fra virkelighedens verden set med deres øjne. Der er noget at glæde sig til.

Hvad skete der egentlig?

En dramatisk hændelse taget ud af virkeligheden. Måske er den umiddelbart meget ligetil, men det er bare ikke alle, der oplevede det helt på samme måde. Jo flere, der fortæller om hændelsen, jo vanskeligere bliver det at afgøre, hvad der egentlig skete. Det leger vi med og lader tre fortællere fortælle tre versioner af samme historie. Bagefter er det er op til publikum at afgøre, hvem de stoler mest på. Hvad tror de egentlig skete? Fra 16 år!

 

 

Historielabyrinten

To fortællere, to begyndelser og to slutninger. Hvordan passer de sammen? Hvordan giver det mening? Publikum er delt i to hold og forsøger at genskabe hele historien, så begyndelse og slutning passer sammen. Undervejs vil der blive fortalt modsatrettede versioner, givet fragmenter og ord. Hvilket hold finder først vejen gennem labyrinten og får slutning og begyndelse til at passe sammen? Fra 16 år!