Om forestillingerne

Om forestillingerne

STORIES IN THE DARK

Du vil helt bogstaveligt opleve betydningen af udtrykket bælgravende mørke. Du kan ingenting se, og i mørket er der ikke andet at gøre end at lytte til de stemmer og historier, der omgiver dig. Efterhånden vænner du dig til det. Slapper af og mærker roen, mørket, poesien, humoren, spændingen, der til tider kan blive en smule uhyggelig – men sjældent skræmmende. Fra 16 år!

STORY FIGHT NIGHT

En forestilling, der sætter aftenens fire fortællere på benhårdt arbejde. Udfordrende improvisationer og vilde sproglige udfordringer sætter alle deltagere under maksimalt pres. De er fordelt på et blåt og et rødt hold, og hvert hold skal igennem syv discipliner, der stiller store krav til opfindsomhed, samarbejde og talegaver. 

Og dommerne? Det er publikum, der afgør, hvem der vinder. Story Fight Night er en aften med højt tempo og masser af sproglige krumspring. Fra 16 år!

Mytoman

Hvis det ikke er sandt, er det godt fundet på! Med smil, charme og fantastiske fortællinger vil fortællerne med alle midler forsøge at fortælle deres historier så godt, at du forføres til at tro på dem.  Selvom fortællerne forsøger at bondefange dine ører med smukke beskrivelser, er det dog ikke dem, der har det sidste ord. Det er nemlig op til publikum at beslutte, hvem der blot er en dagligdags mytoman, hvem der er mytoman med sølvtunge og hvem der kan leve op til den storslåede titel Guldtunget Mytoman. Fra 16 år!

 

confessions in the dark

Mon ikke vi alle oplever at gøre noget, der er så pinligt, at det ikke tåler dagens lys? Noget, der skal bare skal glemmes. Desværre har den slags erindringer det med at presse sig på for at blive fortalt. Men til hvem?

Confessions in the dark er stedet, hvor dine mest pinlige historier kan blive fortalt og hørt. Du sender os anonymt din hemmelighed. Hvis den bliver udvalgt, bearbejder vi den til en historie, som ingen kan genkende som din – og som bliver fortalt uden at nogen ved, hvem der er kommet med oplægget. 
I mørket kan ingen se dig og du kan roligt rødme. Fra 16 år! Send din hemmelighed her.

Historieduellen

To fortællere udfordrer hinanden på historier. De sidder på hver deres side af et lille bord på scenen. På bordet står en flaske champagne. Den er præmien til vinderen. Der er tre runder. Hver runde har en overskrift, som fx: rejser, på toppen af verden, pinligt osv. Publikum afgør, om historierne er gode nok og om de rammer overskriften dækkende. De to første runder vælger de overskrift på skift. Men det er bare opvarmningen til sidste afgørende omgang. Her vælger publikum overskriften og den, der vinder, er vinder af duellen. Fra 16 år!

 

Hvad skete der egentlig?

En dramatisk hændelse taget ud af virkeligheden. Måske er den umiddelbart meget ligetil, men det er bare ikke alle, der oplevede det helt på samme måde. Jo flere, der fortæller om hændelsen, jo vanskeligere bliver det at afgøre, hvad der egentlig skete. Det leger vi med og lader tre fortællere fortælle tre versioner af samme historie. Bagefter er det er op til publikum at afgøre, hvem de stoler mest på. Hvad tror de egentlig skete? Fra 16 år!

 

 

Historielabyrinten

To fortællere, to begyndelser og to slutninger. Hvordan passer de sammen? Hvordan giver det mening? Publikum er delt i to hold og forsøger at genskabe hele historien, så begyndelse og slutning passer sammen. Undervejs vil der blive fortalt modsatrettede versioner, givet fragmenter og ord. Hvilket hold finder først vejen gennem labyrinten og får slutning og begyndelse til at passe sammen? Fra 16 år!

 

KVINDEN I SKRÆNTEN

Hvad stiller man op med en uønsket historie der ikke bare kan glemmes.

Hun har været forsvundet siden april 1946 og bliver fundet myrdet under et træ ved siden af den gamle Lillebæltsbro. Mordsagen er gammel og umulig at opklare.