Storytelling i dit arbejde

Karisma og autencitet i præsentationen og fortællingen

Vil du væk fra powerpoint og fastlagte manuskripter? Ønsker du at udtrykke dig på en mere dynamisk og nærværende måde, så du bliver hørt og husket?

At bruge historier i din kommunikation åbner et hav af muligheder for dig som inspirerende og karismatisk taler og som teamleder, mellemleder og leder.

BestTellers’ kursus ‘Storytelling i dit arbejde – karisma og autencitet’ er et intenst to-dages kursus, som foregår i dagstimerne. Det er henvendt til dig, som vil bruge historiefortællerens metoder, når du går på arbejde.

Fra en tidligere kursist
“Fortællekurset hos BestTellers var forrygende. Af de mange kurser jeg har deltaget i, har dette været det mest givende og inspirerende. Top dygtige undervisere, masser af klare, brugbare øvelser og med rum og empati for alle. Kurset har haft en afgørende betydning for retningen, indholdet og tilgangen til mit arbejde.”
Hanne, ekstern lektor i retorik på KU.

Hvordan arbejder vi?
Vi tilbyder ikke mirakuløse løsninger, men vi giver dig redskaber og professionel personlig feedback, så du har den bedste mulighed for at blive en bedre kommunikator. Derfor er vores hold små, så der er tid og plads til, at du kan få den hjælp, du har brug for.

På BestTellers’ kurser arbejder vi for, at du skal føle dig tryg, når du taler. At du skal tro på dig selv og være bevidst om hvad du gør, så dit budskab modtages som ønsket af tilhørerne.

Hvorfor vælge BestTellers?
Hos BestTellers har vi arbejdet med historiefortælling under mottoet “Historier ikke alle kan fortælle” siden 2000. Vi har tilbudt kurser i fortællinger de sidste 12 år og underviser altid med bund i kvalitet, professionalisme og erfaring.

Vi har haft alle slags kursister fra lærere til præster, studerende, kunstnere, læger og funktionærer. Det kræver ingen kundskaber eller forudsætninger – kun at du vil lære noget om fortællinger.

BestTellers’ kurser gør det muligt for dig at bedrive effektiv mundtlig kommunikation ved hjælp af historiefortælling.

Stedet
Kurset foregår i vores hyggelige og rustikke lokaler på indre Vesterbro lige ved Dybbølsbro station, hvor vi også spiller vores forestillinger og fortællekoncepter for vores energiske publikum. Det er ikke et internatkursus, hvilket er den primære årsag til, at vores kursus er lidt billigere end andre tilsvarende kurser, men hvis du har brug for at finde hotelovernatning i nærheden, så hjælper vi gerne med det.

 

Pris: 7.500 kr.
Prisen er inkl. kaffe, the, snacks og frokost begge dage.
Klik her for at gå direkte til tilmelding