Masterforløb i historiefortÆlling

Masterforløb i historiefortælling

master

BestTellers’ Master henvender sig til dig, som har gennemført BestTellers’ 4 moduler i grundkurset og som ønsker at fortsætte og blive fortæller. Masterforløbet har til formål at udvikle din personlige fortællestil, skabe dit basisrepertoire og bringe dig ind i det danske fortællenetværk.

Individuel undervisning

Forløbet indledes med en gratis indledende samtale, der afklarer dine ønsker og mål med masterforløbet. Herefter følger 16 individuelle coachinglektioner. 

En coachinglektion varer 55 minutter.

De indebærer:

–  4 gange med primært fokus på at give feedback på indhold, du præsenterer
–  4 gange med primært fokus på at give feedback på din form, herunder krop under optræden og personlig stil
–  1 gang med coaching i rollen som vært
–  1 gang med coaching i repertoire
–  2 gange med forberedelse og rådgivning i forbindelse med din debutforestilling samt
–  4 lektioner, som tilpasses dit individuelle behov som masterkursist

I fællesskab sammensætter vi dit forløb, så det kommer til at passe til dine ønsker og forventninger. Det er desværre ikke alle, vi kan tilbyde et masterforløb, men hør os ad.

Varighed
En master varer i reglen et år. Det kan dog varierer, det ser vi på sammen, alt efter dine behov. Der er en afslutning på masteren. Hvis det er en almindelig master afslutter du med  en debutforestilling, hvor du alene fortæller og underholder et publikum i 90 minutter inkl. pause. Der er dog mange forskellige måder at gøre det på.

Erfaring på scenen
Som en del af forløbet skal du desuden optræde 3-4 gange på BestTellers’ Scene på BestTellers-aftener som f.eks. Stories in the dark eller Mytoman – efterfulgt af feedback på din historie.

Som masterkursist får du én mentor, som du refererer til og laver aftaler med. Alle vores mentorer har mange års erfaring som fortællere og undervisere, så du er i gode hænder.

Pris: 22.500 DKK

Der er mulighed for tilkøb af ekstra coachinglektioner.
Der er mulighed for tilkøb af lektioner i stemmebrug.

Besttellers

Hos BestTellers scene kan du høre historier i alle forskellige former med de nytænkende koncepter vi præsenterer. Der eksperimenteres med ord, improvisation og sanser. 

Kontakt

Copyright © 2000  BestTellers . All Rights Reserved.