Grundkursus

p1060640Lær at bruge historiefortælling på effektiv måde og bliv en mere inspirerende, mundtlig og nærværende taler.

 

BestTellers kurser henvender sig til dig, der vil bevæge dig væk fra powerpoints og fastlagte manuskripter over til en mere dynamisk og fri måde at udtrykke dig på. At bruge historier åbner et hav af muligheder for at udvikle dig til en mere karismatisk taler, som folk har lyst til at lytte på.

Din kommunikation bliver mere levende, dine budskaber lettere at huske, og du får styrket din troværdighed.

Grundkursus i historiefortælling hos BestTellers består af fire moduler, der hver især giver unikke redskaber, viden og erfaring i fortællinger.

 

Modul 1: Sproget og den gode historie – grundlæggende viden om den mundtlige fortællings byggesten og billedsprog
Modul 2: Improvisation og det spontane i historien – lær at improviser, tænke hurtigt og være fri på scenen
Modul 3: Dramaturgi og genre – en teoretisk tilgang til fortællingers strukturer og genrer
Modul 4: Kroppens udtryksformer og showtime – afsluttende modul med aktivt arbejde med kroppen og konkret erfaring i historiefortælling

 

Klik her for at gå direkte til tilmelding

 

Hvordan kan historiefortælling hjælpe dig?

Historiefortælling er meget mere end eventyr fortalt for børn. Det er faktisk helt fundamentalt for os som mennesker. Vi forstår verden gennem historier, både store og små. Mange af de dygtigste talere og mest inspirerende mennesker har det tilfælles, at de bruger historier og elementer fra historiefortælling i al deres kommunikation. Og det er der god grund til. Der er nemlig mange fordele ved at bruge historiefortælling i din mundtlige kommunikation.

  • Folk får lyst til at lytte på dig.
    Historier kommer i mange former, men aktiverer altid lytteren til at skabe indre billeder. Det er med til at gøre gode historier fængende.
  • Historier er lettere at huske end fakta.
    Dine pointer og budskaber bliver lettere at huske, når de er knyttet på historier i stedet for kun fakta. Det skyldes, at hjernen aktiveres mere.
  • Du bliver mere fri og levende som taler.
    Historier benytter sig af letforståeligt sprog, skaber afveksling og din kommunikation bliver mere mundtlig.

 

Så hvorfor tage et kursus i historiefortælling hos BestTellers?

Hos BestTellers har vi arbejdet med historiefortælling under mottoet ‘Historier ikke alle kan fortælle’ siden 2000. Historiefortælling er et håndværk med redskaber, du kan bruge både professionelt og privat. Det er brugbart for dig, der vil inspirere eller formidle viden, dig der gerne vil huskes eller bare dig, der gerne vil fortælle en hel fantastisk historie for familie og venner. Det er altså ikke kun til dig, der vil være fortæller.

Vi har haft alle slags kursister fra lærere til præster, studerende, kunstnere, læger og funktionærer. Det kræver ingen kundskaber eller forudsætninger – kun at du vil lære noget om fortællinger.

I grundkurset hos BestTellers lærer du at bruge historiefortælling på en overbevisende, effektiv og hensigtsmæssig måde.

 

 

Hvem underviser?

Kasper2


Kasper Sørensen.
 Kasper startede BestTellers med Hans Laursen i 2000 efter 10 års samarbejde som fortællere. Han har optrådt som fortæller for over 200.000 børn og voksne de sidste 26 år. Kasper underviser på Modul 1 + 3.

 

hans_fortæller

Hans Laurens
Hans har arbejdet professionelt med fortællinger siden 1989. Han var en af de første i landet, der arbejdede med moderne historiefortælling
Hans underviser på modul 4.

IMG_1106
Mia Møller. Mia er historiefortæller og improskuespiller. Hun ved, hvor stor forskel improvisation kan gøre, og hun deler sin viden og erfaringer til fordel for BestTellers kursister. Mia underviser på Modul 2.

 

Tidligere kursister siger:

“Tusind tak for nogle rigtig gode kurser! I har givet mig redskaber, der hjælper mig til at finde ind til kernen i mine fortællinger og fokusere på det rigtige, imens jeg fortæller. Alle kurserne giver nogle helt særlige redskaber, der både er vigtige i forhold til fortælling, men som også er meget relevante i forhold til mange andre sider af livet eller mit arbejde. Fortællingerne har simpelthen fået mere liv og farve.” Doris Pihl Linkenkær

“Det har været den mest udsøgte fornøjelse, en outstanding oplevelse at deltage på Besttellers fortællekursus. I 6 måneder har jeg brugt mit liv på at blive en bedre fortæller i hænderne på meget inspirerende og kyndige formidlere og gavmilde Katja, Kasper og Hans. Kurset henvender sig til alle der kommunikerer og gerne vil være bedre til det”. Tina Nielsen

 

Pris

Du kan købe modul 1 alene eller spare penge ved at købe alle fire moduler på en gang. Det er også muligt at deltage i to eller tre moduler, men i de tilfælde skal modul 1 være med. Det giver nemlig en grundlæggende forståelse for historiefortælling, der er nødvendig for de videre kurser.

Modul 1 koster 3000 DKK

Modul 1 – 4 koster 9500 DKK

Køb af kursus kan ikke refunderes.

Et modul er fra fredag kl. 18:00 – 22:00 og lørdag kl. 10:00 – 15:00. I prisen er inkluderet kaffe, te, frugt, chokolade og frokost om lørdagen.

Klik her for at gå direkte til tilmelding

Vil du fordybe dig yderligere efter de fire moduler, tilbyder BestTellers også et masterforløb i historiefortælling.
Læs mere her.

 

Kommende kurser 

 

Med start i januar 2021

Modul 1:  D. 19.-20. februar 2021 (er udsolgt og godt igang)
Modul 2: D. 19.-20. marts 2021
Modul 3: D. 23.-24. april 2021
Modul 4: D. 23.-24. april 2021

Med start i august 2021 (få ledige pladser)

Modul 1: D. 27.-28. august 2021
Modul 2: D. 24.-25. september 2021
Modul 3: D. 29.-30. oktober 2021
Modul 4: D. 26.-27. november 2021