kurser

“Tusind tak for nogle rigtig gode kurser! I har givet mig redskaber, der hjælper mig til at finde ind til kernen i mine fortællinger og fokusere på det rigtige, imens jeg fortæller … Fortællingerne har simpelthen fået mere liv og farve.” Doris Pihl Linkenkær

 

Historiefortælling er meget mere end eventyr fortalt for børn. Det er faktisk helt fundamentalt for os som mennesker at forstå verden gennem historier.
Mange af de dygtigste talere og mest inspirerende mennesker har netop det til fælles, at de bruger historier og elementer fra historiefortælling i al deres kommunikation. Der er nemlig mange fordele ved at bruge historiefortælling i din mundtlige kommunikation:

  • Folk får lyst til at lytte til dig.
    Historier kommer i mange former, men de gode fortællere aktiverer altid lytteren til at skabe indre billeder. Det er med til at gøre gode historier fængende.
  • Historier er lettere at huske end fakta.
    Dine pointer og budskaber bliver lettere at huske, når de er knyttet til historier i stedet for kun fakta. Det skyldes, at flere steder i hjernen aktiveres.
  • Du bliver mere fri og levende som taler.
    Historier benytter sig af letforståeligt sprog, skaber afveksling og gør din mundtlige kommunikation til mere tale- end skriftsprog.

Grundkursus i historiefortælling.

Grundkurset består af fire moduler, der ud fra hvert deres tema giver unikke redskaber, viden og erfaring til fortællinger, du kan bruge i både dit professionelle og dit private liv. 

Det foregår på små hold, så der er tid og plads til, at vi også kan lægge vægt på dine behov og ønsker og du kan få den hjælp, du har brug for.

Modul alene koster 3.500 kr., mens alle moduler samlet koster kun 10.500 kr.

Det anbefales at tage modulerne i den rigtige rækkefølge.
Der er kursusstart hvert år i januar og august.


Læs mere om modulerne og se datoerne for de næste forløb her.

 

Masterforløb i historiefortælling

Masterforløb i historiefortælling

Har du været igennem grundkurset og vil mere i dybden, kan du tage vores masterforløb. Her arbejder du med at videreudvikle din personlige fortællestil og skaber dit basisrepertoire.
En master varer et år og koster 22.500 kr. Kursusstart aftales med din mentor


Læs mere om masterforløb i historiefortælling.

Klik her for at gå direkte til kursustilmelding

Mere om BestTellers’ kurser

Vi tager udgangspunkt i dig. Hos BestTellers lægger vægt på dine individuelle behov og ønsker.
Vi tilbyder ikke mirakuløse løsninger, men vi giver dig effektive redskaber og professionel personlig feedback, så du har den bedste mulighed for at blive den mundtlige kommunikator og fortæller du drømmer om. 

Små hold, så der er tid og plads til, at du kan få den hjælp, du har brug for.

Både faglige og kunstneriske ambitioner om dit budskab og din historie modtages som du  ønsker af tilhørerne.

Hyggelige  lokaler der ligger på indre Vesterbro lige ved Dybbølsbro station. Du står på samme scene, som de professionelle fortællere gennem 18 år har fået folk til at le og røres fra.

Vil du vide mere om BestTellers kursus, skriv en mail til kursus@besttellers.dk