BestTellers Kurser

p1060607På BestTellers kurser kan du lære at bruge historiefortælling på en effektiv måde og blive en mere inspirerende, mundtlig og nærværende taler.

 

BestTellers kurser i fortælling henvender sig til dig, der vil bevæge dig væk fra powerpoints og fastlagte manuskripter over til en mere dynamisk og fri måde at udtrykke dig på.

At bruge historier åbner et hav af muligheder for at udvikle dig til en mere karismatisk taler, som folk har lyst til at lytte på. Din kommunikation bliver mere levende, dine budskaber lettere at huske, og du får styrket din troværdighed.

Et kursus i fortællinger er ikke bare til dig, der vil være fortæller men dig, der gerne vil blive hørt og husket som en mere inspirerende og nærværende taler.

BestTellers kurser gør det muligt for dig at bedrive effektiv mundtlig kommunikation ved hjælp af historiefortælling.

Klik her for at gå direkte til tilmelding


 

BestTellers Kurser findes i lidt forskellige formater

 

Grundkurset i historiefortælling

Grundkursus hos BestTellers består af 4 moduler, som du tager i din fritid. Modulerne giver unikke redskaber, viden og erfaring i fortællinger, du kan bruge i dit professionelle og private liv. Der er kursusstart i januar og august måned.
Læs mere om de forskellige moduler, og se datoerne her.

Masterforløb i historiefortælling

Har du været igennem vores grundkursus og vil endnu mere i dybden, kan du tage vores Masterforløb i historiefortælling. Her arbejder du med at udvikle din personlige fortællestil, skabe dit basis repertoire og bringe dig ind i det danske fortællenetværk. En master varer et år.
Læs mere om BestTellers masterforløb i historiefortælling.

Folkeskolekurser

Vi tilbyder også to typer af folkeskolekurser – et ugekursus i storytelling for udskolingselever og et endagskursus for lærere om storytelling som didaktisk værktøj. De henvender sig til skoler, der ønsker at arbejde med mundtlighed på en anderledes og kreativ måde. Kurserne tager udgangspunkt i historiefortælling som kunstart og som redskab til effektiv og fængslende mundtlig kommunikation.
Læs mere om de to folkeskolekurser her.

 


 

Generelt om BestTellers’ kurser

Vi tager udgangspunkt i dig. Vi arbejder med det du kan, og hvordan du kan udvikle din talegave. Vi tilbyder ikke mirakuløse løsninger, men vi giver dig redskaber og professionel personlig feedback, så du har den bedste mulighed for at blive en bedre mundtlig kommunikator. Derfor er vores hold små, så der er tid og plads til, at du kan få den hjælp, du har brug for.

På BestTellers’ kurser arbejder vi for, at du skal føle dig tryg, når du taler. At du skal tro på dig selv og være bevidst om hvad du gør, så dit budskab modtages som ønsket af tilhørerne.

Det foregår i hyggelige omgivelser på indre Vesterbro lige ved Dybbølsbro station.